Lördag- 3 timmar

Jisses….här slås det rekord till höger och vänster!

Härom dagen rekord i antal byten i varje (42) och idag rekord i hur länge jag har varit ute och skrittat- hela 3 (TRE) timmar!?!?

Men i fullkomligt underbart väder och med toppensällskap av Ida på Jocke flög tiden förbi och i ärlighetens namn red vi liiiite vilse också 🙂 !

Nu är jag en aning öm i rumpan ska erkännas men det var det absolut värt.

Jag tror inte att jag suttit i sadeln så länge sedan jag i tonåren var med och red ner min ridskolas hästar från Malmö till Falsterbo där deras ”sommarfilial” var på den tiden och hade jag ridit ensam idag hade jag definitivt inte varit ute så länge men eftersom jag nästan alltid rider ensam passar jag liksom på när jag väl har sällskap ha ha.

Jag nämnde för Ida hur tacksamma vi bör vara över våra väldigt medgörliga hästar som vi båda rider med fullt förtroende.

Och eftersom det var jakt i skogen idag var det nog tur att vi satt på dessa stensäkra gossar för förutom skotten som hördes på håll så mötte vi både en massa jaktfordon, jägare med hundar och några släp lastade med skjutna dovhjortar.

Det sistnämnda var ingen syn för ”blödiga” kan jag säga men stammen behöver reduceras; det ser ju jag kring Ryhus om inte annat där det vimlar av dovisar.

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Eva

  Låter som en fullkomligt underbart sätt att tillbringa denna vackra lördag. En av de sista riktigt fina dagarna kanske ?
  Snart är det säkert regn, blåst och hemskt fram till våren.
  Grattis i efterskott!

  Svara
  • Birgitta

   Ja, jag tänker lite som du.

   Visst; det kan komma vackra höst och även vinterdagar men så varmt som det var idag lär det inte bli mycket mer i år:

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>