As good as new!

Igår, när jag skulle hämta spån med mitt släp noterade jag att taket ”från ingenstans” hade blivit väldigt grönt av mossa/ alger.

Att tvätta släpet i allmänhet och dess tak i synnerhet är en urtråkig syssla; man blir blöt, skitig, det är svårt att nå överallt även med stege bla bla bla men jag tänkte ändå att det bara var att göra det för det behövdes verkligen.

Men när jag skulle skrida till verket såg jag att inte bara utsidan av taket var grönt, det var även insidan lite grann och där är ytan skrovlig och minst lika svår att få ren som utsidan.

Där och då resignerade jag, gick in i huset och skrev ett inlägg på Facebook där jag efterlyste ett ställe där man kan lämna släp för in och utvändig tvätt.

Ett svar dök upp efter några minuter, jag kontaktade företaget via Messenger, fick prisuppgift och några timmar senare hämtade jag ett väldigt rent släp efter att ha betalat ynka 599:-.

Jag vill ogärna betala för sådant jag kan göra själv men dessa hundralappar var verkligen väl investerade pengar och jag hade aldrig gjort ett lika bra arbete själv om inte annat.

Så om ni bor nära Skurup och behöver släptvätt kan jag absolut rekommendera Skurup Bilvård!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>