Fredag- tillfredsställelsen……

…..när detta ska ersätta…..

….detta!

Hoppas kunna visa slutresultatet nästa vecka!

Annars kan man väl konstatera att hösten så här långt är mild; 12 plusgrader och en ridbana som fortfarande går att använda!

Vad gäller dagens diskussion om stallägare vill jag poängtera att jag både stött på bra och dåliga diton.

Vissa har blivit vänner som jag inte skulle tveka att kontakta i alla möjliga situationer både nu och i framtiden vare sig jag behövde just en stallplats eller annat och en del har jag haft jättemycket roligt med; härliga uteritter, mysiga fikor och mycket annat.

Jag tror på att försöka hålla sams med alla man kan men jag är samtidigt en person med starka åsikter och vaktar mina djur som en tigrinna. Skulle jag känna att något dåligt drabbat Vicke tex pga en idiot så skulle den personen ångra sina handlingar…det kan jag säga.

Inte heller är jag 6 år gammal och accepterar därför varken att bli behandlad som ett dagisbarn eller att bli kränkt och utskälld. Att man kan tappa humöret ibland är mänskligt men då måste man också kunna vara ”man nog” att be om ursäkt efteråt. Att leva efter ”det är så jag ÄR…gilla läget” flyger inte hos mig!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>