Torsdag- antiklimax

Idag blev det tömkörning i ridhuset och det är tredje dagen i rad vi är där så imorgon hoppas jag verkligen att vädret tillåter utomhusridning.

Jag tycker inte att man ska rida för många dagar i rad i ridhus per se och verkligen inte i ett som är så litet som mitt.

Skakade lite på huvudet åt Lillis när jag släppte ut hästarna i rejält rått väder med lite snö som lök på laxen.

Vicke gick direkt bort och började äta av sitt ensilage vilket jag absolut förstår medan den lille ignorerade sin hög och valde att först rulla sig och sedan äta gräs…

Ensilage utomhus är med andra ord mycket lågprioriterat hos denna ur-ponny som hellre går och pillar med det så kallade gräset….

Dagens antiklimax inträffade hos tandläkaren där jag var för att dra ut en visdomstand.

Jag vet att tandutdragning i allmänhet och borttagande av visdomständer i synnerhet kan vara en både utdragen(observera ordvitsen!!!) och plågsam historia så det var inte precis med lätta steg jag styrde kosan till mottagningen.

Döm om min förvåning då jag knappt kände att jag fick bedövning och inte heller när tanden sedan drogs ut på mindre än 3 minuter !?!?

”Är det redan klart” frågade jag förvånat och det var det!

Ja, jag klagar verkligen inte….vem tusan vill ha tandvärk som är en av de värsta smärtorna man kan ha om det vill sig illa?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>