Fredag- julgran

Igår fick jag ett ryck och ville använda en påse kokos som hade gått ut i datum, särskilt som jag dessutom var sugen på något sött.

Att göra kokos-toppar är inte svårt, att göra snygga kokos-toppar är tydligen extremt svårt 🙂 !

Mina blev som synes mycket fula men oj så goda! Jag åt upp mer än hälften direkt kan jag säga!

I morse kom Henrik med en tradition som hans arbetsgivare håller på; de ger varje år alla anställda en julgran från den egna skogen och en vacker dörrkrans av granris (inte den på bilden nedan ha ha)!

Jag är verkligen ingen julfirare per se men liiiite pynt tycker jag är fint!

Vi hann med en timmes skritt i skogen innan det började regn-snöa och det är väl så de närmaste månaderna kommer att se ut gissar jag som infödd skåning; en salig blandning av regn, snö, regn-snö, frusen mark, gegga upp till knäna, snömodd och barmark. Jippi…..eller NOT!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna Ask

    Jag släpade hem en julgran från trädgårdshandeln igår, det är bara några hundra meter att gå men årets gran visade sig vara tyngre än den jag köpte förra året (den är bredare än den är hög), jag trodde mina armar aldrig skulle sluta skaka efteråt haha.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>