Tisdag- äntligen

Idag har jag äntligen tränat för Nina….som jag har längtat!

Förra veckans lektion ställde jag in pga vädret, ville inte köra min mans nya fina bil dagen efter jag hade smashat min egen he he. Och vädret var urkasst…

Men idag så!

Nina tyckte en hel del var riktigt bra och det var extra kul att höra eftersom jag verkligen hade lagt mig vinn om att försöka träna så bra jag kunde på egen hand och i mitt lilla ridhus.

Där är det tex inte läge att träna seriebyten tycker jag men idag satte Vicke en massa treor (jag räknade faktiskt inte antalet) och även 7 byten i vartannat fast vi inte gjort detta på länge.

Jag är givetvis mycket, mycket tacksam över mitt bebis-ridhus men det går inte att komma ifrån att Granelundshallen spelar i en annan liga. Framför allt på grund av storleken men även underlaget är lite mer svikande än hos mig. Så känslan var super!

Såg detta när jag kom in i ridhuset i Flyinge; den känslan var nog inte så super för varken vållande häst eller ryttare….

Minns min fina men knäppa häst Kreon som sparkade i sargen fler gånger än jag vill minnas. Turligt nog blev det aldrig denna åverkan.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>