Måndag- estetisk lycka

Jag har alltid tyckt om ordning och reda och när saker ser prydliga ut….när jag var liten ville jag ibland städa hos andra för att ”göra fint” 🙂 🙂 🙂 !

Så ni kanske förstår att det är så härligt att slippa titta upp på stallfasaden när den såg ut som ovan och i stället njuta av detta:

Samma med Vicke tex…

Jag fattar (så klart) att det inte är utseendet man rider på men det gör verkligen inte ont att ha ett vackert djur att titta på:

Idag var han inte bara vacker utan gav mig ett mycket bra pass i ridhuset!

Och ja..jag fattar även att man oftast är väldigt partisk som djurägare så gissningsvis tycker inte alla att varken Vickster, Lillis eller lilla Molly är så vackra som jag uppfattar dom 🙂 !

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Håller med Dig ! Vicke är den överlägset vackraste häst jag sett på många år. Sen är nog de flesta djurägare lite partiska. Har ingen häst längre men är ägare till världens vackraste hund- prins Elliot.
    God jul på Er alla 5.

    Svara
  2. Lisa Svensson

    Så fint ni gör det!!
    Den gården kommer ju vara i toppskick när ni är klara!!

    Svara
    • Birgitta

      Målsättningen är absolut om inte toppskick så i vart fall utmärkt skick och helst så snart som möjligt. Känns inte som att det är mycket kvar innan vi är ungefär där. Sedan måste man ju underhålla det mesta mer eller mindre frekvent men det är väldigt mycket lättare när ursprungsskicket är bra.

      Tex panelen på stallet var bortom all räddning och hade rätt snart (redan?) släppt in en massa fukt bortsett från det rent icke-estetiska (läs: gräsliga) utseendet.

      Svara
  3. Anna Ask

    Vicke är väldigt tjusig.

    Har också alltid gillat ordning och reda, mamma brukar berätta om en gång när jag skämde ut henne när vi besökte hennes vänner och jag kom ut från ett toalettbesök och utbrast ”mamma vilken smussig tolett!”

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>