Välklädd tack vare mannen

Som jag skrev i gårdagens inlägg om gummistövlar ser jag oftast inte ut som att jag är redo för en modeuppvisning när jag går och fixar i mitt lilla dockhus, tvärtom 🙂 !

Däremot ser jag hyfsat ”ordentlig” ut till häst och det slog mig härom dagen, när jag tittade i spegeln på Granelundshallen att nästan allt jag hade på mig då i alla fall (och ärligt talat oftast) är presenter från min man.

Han tycker om att köpa saker av lite bättre kvalié än det jag oftast unnar mig så just den dagen hade jag på mig ett par Roeckl-handskar, Pikeur-ridbyxor, en fin tjock tröja och ett par Ariat-ridskor- allt inköpt av maken vilket för övrigt det dyra dressyrspöet också var 🙂 !

Jag hade faktiskt även på mig en ridväst från HV Polo som jag fick av min x-man så det säger väl något om kvalitén på den eftersom vi har varit skilda i 7 år eller nåt och jag har använt västen en miljon gånger sedan dess….

Till all denna smakfulla utrustning bidrog jag själv med en ridhjälm från Hööks och ett par shortchaps från Gekås 🙂 🙂 🙂 !

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Lisa Svensson

    Jag känner mig välklädd även om jag inte köper massa märkeskläder!
    Jag behöver inte ett fint märke på mina kläder för att känna mig fin och välklädd!
    Har ridbyxor från Ullared som kosta 350 kr som jag haft snart i 5 år. Används dagligen.
    Jacka från Börjes som jag haft i snart 7 år!
    Ridstövlar från Hööks som är snart 7 år gamla!
    Känner mig fin ändå!!
    Men kul när man får presenter det förstår jag !
    Snäll man du har!!
    Kram och God jul på dig!
    Och vad finns under granen i år????? Spännande!!!

    Svara
    • Birgitta

      Inser att mitt inlägg har en något missvisande rubrik, sorry!

      För givetvis behöver man inga märkeskläder för att vara välklädd och de som läst bloggen i många år vet att jag tvärtom många gånger lyfter fram billigare alternativ och gärna själv handlar på Gekås tex.

      Sedan ÄR det kul att ha något lite finare plagg ibland, framför allt när man inte själv har behövt att betala det ha ha ha.

      Min man är både väldigt generös och tycker mycket om att ge mig fina och dyrare saker så den glädje ska han givetvis få behålla ❤️!

      Svara
  2. Amanda Stillnert

    Hahah i stallet har jag sällan kläder som jag skulle anse vara värdiga att ens gå in på affären med eller jo i för som jag inte rider längre utan bara kör så har jag oftast tränings tights och t-shirt plus fleecetröja eller liknande. När jag kör drar jag på mig allvädersbyxor över nu när det är kallt eller blött.

    Svara
    • Birgitta

      Jag tycker att jag ”rider bättre” eller i alla fall har en bättre känsla om jag ser ”ordentlig” ut när jag rider. Så det ger jag aldrig avkall på.

      Dock gäller detta bara dressyr, om jag rider ut KAN jag se ut som en riktig luffare, samma om jag ska tömköra ha ha ha!

      Svara
        • Birgitta

          Instämmer; därav luffarlook ibland ha ha!

          Men när jag rider dressyr blir jag snabbt varm trots att jag räknar mig själv som mycket frusen. Jag kan inte förstå de som rider med jacka i ridhus! Om inte annat skulle jag tycka att det var på tok för klumpigt/ obekvämt. Och så skulle jag bli för varm!

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>