Torsdag- fönsterputs, skritt-ojande och röd och grön skog

Idag åtgärdade jag ytterligare några dåliga samveten och funderade på varför man (läs jag) ibland lägger mer tid på att ha dåligt samvete över något än att faktiskt åtgärda det.

Som Vickes hack och träns som varit så skitiga att det var pinsamt och som jag äntligen rengjorde idag tillsammans med sadeln, Frenchies träns och mina ridskor. Sååå lång tid tog det inte så detta borde jag ha fixat långt tidigare.

En annan sak som blev fixad idag var fönsterputsning av huset vilket Henrik och jag faktiskt har lejt bort eftersom det är förhållandevis billigt och ingen av oss gör det bra.

Vad gäller hästarna reds Frenchie på utebanan och skrittades därefter ut under sedvanligt ojande.

Jag skrittade ca 800 meter (har mätt sträckan med bilens trippmätare), dvs bortanför vår närmaste granne där det finns både soptunnor och brevlådor att ha åsikter om innan jag vände hem igen.

Ta i trä är skritt hemåt fullständigt utan stopp medan förflyttning bort från Ryhus inte är så populärt.

Vickster har aldrig någonsin haft sådana idéer och idag fick Molly äntligen rida ut med sin häst efter ett ganska långt uppehåll (jag vill inte ha med henne när jag rider ut med Ida och båda hästarna).

Notera färgskillnaderna i skogen, på hösten kallar jag den ena delen av skogen för den gröna medan den andra delen är den röda (idag såg den mest brun ut).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>