Så gick det med lastningen

Som ett avslutande inlägg vad gäller hästen jag hjälpte till att lasta förra söndagen och i onsdags vill jag berätta att jag fick sms:et nedan igår:

”Heeej! I förmiddags lasttränade jag och pappa… det gick verkligen superbra!! XX gick rakt på direkt och pappa behövde inte hjälpa till med linan alls, vi gick på och av 3 gånger sedan stängde vi när han var inne i släpet sista gången. Allt var verkligen perfekt bra! Tack snälla för hjälpen”.

Hur glad blir man inte när man får sådana besked???

Roligt när ens hjälp både uppskattas och framför allt ger resultat och nu kan tjejen börja tävla som hon vill och även ta med hästen till andra platser utan ångest inför hur det ska gå att lasta, hur lång tid det kommer att ta och om de ens kommer iväg.

Så hade jag det med min första häst Menelli vilket var upprinnelsen till hela ”Birgitta blir lastningsexpert”-grejen och jag minns hur hemskt det var.

Bara jag började tänka på olika scenarion vid lastning kunde jag ligga vaken i evigheter….

Nu får vi hoppas att detta ekipage fortsätter att samarbeta på detta utmärkta vis annars kommer jag som gubben i lådan för att få in hennes gubbe i lådan 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>