Fredag- beviset

Jag tror minsann att Vickster har mött om inte sin överman så en jämlike vad gäller att göra sig bra på bild….sug på den dumma Lillis 😂!

Som jag skrev härom dagen behöver man ta några hundra bilder på den lille för att ens närma sig en bild där han har öronen ”rätt” medan dessa tre bilder var de tre FÖRSTA jag tog på Frenchie idag!!

Jag ville egentligen bara visa hans nya 50-kronorsgrimma från Gekås så jag fyrade av några kort och här ser ni resultaten.

När jag skrev ”he really knows how to strike a pose” till hans fd ägare svarade hon: ”he is the most photographed horsie” (av henne) så där har vi kanske förklaringen 🙂 !

Fast jag tycker inte att jag tog speciellt många foton på Vicke för jämnan och den mannen kan verkligen också ”strike a pose”!

Annars har vi varit hos Nina idag och nackdelen med att vår träning i måndags var den hittills bästa med ibland superkänsla är att det är svårt att upprepa samma bedrift direkt igen.

Så det gick lite sämre idag men ändå bra!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Du lyckas verkligen välja fina hästar!! Jag sa ju jämt att Vicke var den vackraste häst jag sett och Frenchie måste vara den sötaste jag sett !!
    Sen tycker jag Lillis har sin charm som den egensinniga ponny han är !

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>