Små projekt och en lite större fadäs

Ett tips om man inte vill bli helt överväldigad av allt man kan behöva fixa med på exempelvis en gård är att genomföra ”små projekt” hellre än att vilja fixa med allt möjligt samtidigt.

Jag har själv svårt för det och vill heller hafsa över saker än att göra det noga vilket ibland straffar sig i slutändan. Det där med att förarbetet ÄR viktigt stämmer tyvärr vad gäller tex målning….sade hon vis av egen erfarenhet…

Nedan ett exempel på ett ”litet projekt”, ogräsrensning vid min gödselstack.

Tog tyvärr ingen ”före-bild” men innan denna bild togs hade en massa grästuvor liksom börjat ta över ytan runt och mellan plattorna.

Bonusen med att rycka upp grästuvor var att jag denna gången faktiskt kunde använda dom på en annan plats!

Jag la ut dom över ytan ni skymtar bakom hinken; en yta där jag hade ett litet *harkel* missöde i vintras.

Jag missbedömde hur vattensjukt gräset var, körde ut en liiite bit på detsamma och sjönk ner så pass med bilen att jag fick ringa efter bärgning (helt sant).

Minnet av denna fadäs blev två djupa däckspår (nästan borta här) som jag nu försöker eliminera genom att fylla upp ytan med grästuvor som förhoppningsvis rotar sig och återställer gräsmattan!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Jag är så otålig, jag vill bli klar genast med allt och slarvar därför. Som tur är har jag min partner som är väldigt noggrann och väldigt snäll som kan utföra mina olika projekt åt mig hahaha.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>