Lite jag

Ok….jag skulle ”givetvis” inte ha på mig dessa skor på ett bröllop 😂😂😂men nog tusen använder jag dom mer än ”runt huset”.

På våra sol och badresor är skorna ett måste; framför allt om man ska gå på steniga stränder/ havsbottnar.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Jag kommer ihåg första gången jag provade crocs, var så anti innan men de är ju vansinnigt sköna att gå i alltså.

    Svara
    • Birgitta

      I vissa miljöer tycker jag att de utstrålar ”white trash” men de har många stora fördelar.

      Sköna att gå i, nästan outslitliga, lätta att tvätta av, snorbilliga…..

      Svara
      • Eva

        Har alltid sett dom som ’white trash’- skor och därför skulle jag aldrig någonsin använda dom. Hellre plågas i något annat. Eller tillochmed hellre gå barfota.
        Och har man problem med fötterna tror jag mer på fotriktiga skor typ Birkenstock (originalet – inga kopior). De kostar dessutom för mycket för ’white trash’ !!
        Och har man inte fot eller ryggproblem är jag övertygad om att man får det i foppatofflor.

        Svara
        • Minstral

          Det är skillnad på äkta crocs och kopior, de äkta är skönare och bättre än många andra fotriktiga skor. Skulle dock aldrig gå i kopior.

          Svara
          • Birgitta

            Ja, man prioriterar olika. Själv skulle jag aldrig betala x hundralappar för något jag ska gå med i havet, på stranden, i trädgården eller när jag ska slänga soporna.

            Just att jag betalat 30-50 spänn gör att jag kan använda skorna som ”slit och släng” även om de i ärlighetens namn vägrar att gå sönder så jag har haft dom i flera år.

  2. Eva C

    Eftersom jag har mycket problem med och smärta i fötterna så är skor som jag kan ha väldigt svårt att hitta. Crocs fungerar alltid!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>