Onsdag- korv stroganoff

Konstigt hur man plötsligt kan få cravings efter något man inte har ätit på en evighet….

Hände mig nyligen och jag blev plötsligt och oförklarligt sugen på korv stroganoff som jag egentligen aldrig varit ett fan av och som jag inte ätit på hur många år som helst.

Men eftersom rätten är enkel att laga även för någon som jag som nästan aldrig lagar någon mat alls så blev det en rejäl gryta! Och gott var det!

Här ser ni för övrigt den godaste cidern jag druckit hittills! Har ni inte provat den rekommenderar jag en flaska! Själv köpte jag ett helt flak på Gekås eftersom de där kostar 7:-/ styck (brukar kosta minst en tia i mataffärerna).

På ridfronten har Frank och jag varit och tränat för Nina som tycker att ”det går bättre och bättre” vilket jag instämmer i.

Dock sträckte jag ryggen jag på något vis när jag rensade ogräs en timme innan avfärd till träningen och det kände jag av lite både när jag red och nu efteråt.

Förhoppningsvis något snabbt övergående!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>