Fredag- en liten utflykt

Idag har Frenchie och jag varit på en liten utflykt; vi åkte till en närliggande ridskola och lånade ett av deras två ridhus för lite egen träning kombinerat med mental dito för Frenchie.

Jag ville främst se hur Frenchie skulle bete sig på ”bortaplan” och ur den aspekten kunde han inte ha skött sig bättre.

Fullkomligt obekymrad och lätthanterlig men det fanns å andra sidan inte något att blir upprörd över heller.

Jag kan så klart inte dra för stora växlar på dagens ritt; det var inte särskilt tävlingslikt alls så klart eftersom vi till att börja med var helt ensamma överallt men det är ändå skönt att veta att jag kan åka iväg så här utan att det känns osäkert och obehagligt.

Det här var som att åka iväg med Vicke och det är det bästa betyget jag kan ge.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Så oerhört roligt att allt verkar fungera så oerhört bra !!! Visst köpte Du en fin och trevlig häst men Du har gjort mycket själv för att övergången ska bli smidig verkar det som.
    Det är Du värd !

    Svara
    • Birgitta

      Tack!
      Ja, jag har en ganska tydlig tanke kring hur man ”bör” agera vid köp av en ny häst och tycker att jag har lyckats följa den ganska väl. Sedan kan allt hända med levande varelser ändå….

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>