Hur jag shoppar (ibland)

Så här gick det till när jag fyndande igår:

17.00: jag läser på Facebook att Returhuset i Staffanstorp (som bla köper in försäkringsärenden, tex lager från butiker som gått i konkurs eller utsatts för brand) har fått in häst och ryttarsaker.

Jag kollar Returhusets video på Instagram och ser utbudet.

17.15: jag kör till Staffanstorp

17.30: jag går in i butiken

17.45: jag betalar ”dagens fynd”; stövlarna på bilden som är kopior av mina Petrie-tävlingsstövlar. Dessa är märkeslösa och i aningen mjukare läder än Petries stenhårda dito, sitter som en smäck och kostar (som alla stövlar där idag) ….349 pix!!!

18.00: jag är hemma igen!

De som är insatta i horoskop har jag ibland hört säga att VÅGEN är velig. Det stämmer i alla fall inte på mig….(jag väger ofta för och emot men kan göra det med blixtens hastighet).

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Karoline

    Stövlarna på bilden är ett par königs, förmodligen modellen favorit som är deras budget modell därav mjukheten. Men lång ifrån att vara märkeslösa Bra fyndat!

    Svara
  2. Maria

    Fasiken, vad nice! Det där köpet kommer att glädja dig lång tid fram över. Och priset kan knappast gå att hitta billigare. En nolla till och priset hade varit billigt också. Vilket fynd! Förstår att du är glad, jag hade varit euforisk.

    Nu återstår bara att gå in dem… Aj, aj!

    Svara
  3. Eva

    Jag hittade de på Hogsta som säljer Königs. De kostar 8778 kr.
    Hade själv alltid königs . De är fantastiska.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>