Måndag- Top Gun

Jag började dagen med att åka till Nina med Frenchie och det blev en bra och nyttig träning.

Idag blev det en del fokus på den samlade skritten som initialt var för osamlad och vinglig och på galoppfattningarna ur denna som (så klart) blev bättre ju mer samlad skritten blev.

Detta kan jag pyssla med lite hemma så att jag förhoppningsvis kan visa upp det bättre framöver.

Måste förresten berätta en rolig grej…eller något som kunde ha blivit roligt (eller tråkigt…beroende på hur lättroad man är….) innan träningen:

Jag tänkte att jag måste visa mina nya stövlar för Nina men i stället höll jag på att glömma dom och köra iväg med endast Henriks avlagda skor (som jag har adopterat som stallskor). Det hade nog inte blivit så mycket till träning med dessa på fötterna gissar jag?

Direkt efter träningen blev det en snabbdusch och sedan körde Henrik och jag in till Lund; först för lunch där vi valde att prova Surf Shack.

Efter maten blev det bio; Top Gun!

Jag vill nog ge filmen högsta betyg i sin genre; vill man se något intellektuellt eller ens verklighetstroget ska man dock välja en annan film.

Att meka med ett flygplan i en kritvit t-shirt utan att få ens en prick av smuts på den känns inte görbart….bara en sådan liten detalj bortsett från alla osannolika flygscener, dialoger som jag inte tror att någon pilot har tid att ägna sig åt under beskjutning osv.

Men jag gillade filmen och Tom Cruise, 60 bast, är….säkert plastik-fixad, väldigt njutbar att titta på under mängder av close-up sekvenser.

Kolla förresten den Corona-säkra salongen 🙂 !

Bortsett från mig och Henrik bestod publiken av endast ytterligare 2 (!) personer!

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Eva

  Snygga målarskor !! Har ni samma storlek?? Så märkligt?!!
  Kul att höra om nya Top Gun-filmen. Gillade verkligen den 1:a och Tom Cruise och flygplan är ju en oerhört läcker kombo.

  Svara
  • Birgitta

   Ha ha nej! Jag har storlek 39/40 och han har 43 🙂 !
   Men de går ändå att använda i stallet utan att kasa av (konstigt nog)?

   Svara
 2. Eva

  Ja – Då förstår jag bättre. Det finns ju faktiskt män med minifötter men Henrik ser för lång och normalbyggd ut !! Det hade blivit konstigt – då hade han nog haft svårt m balansen ??

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>