Onsdag- frukt och bär

Kolla vad jag hittade utanför min ridbana idag! ETT smultron!

Nåja, ett är bättre än inget och smultron är det i särklass godaste bäret enligt mig. Synd att de inte säljs i affärerna fast då hade väl kilopriset varit olösligt?

Frenchie reds på utebanan idag och just nu ligger fokus på linjerna i MSV B:1-programmet som är kvalklass till övriga MSV B-program.

När vi kom tillbaka till stallet kunde jag konstatera att frukttjuvar varit i farten; en misstanke som började gro redan igår när äpplet ur Frenchies krubba var borta!

Jag tänkte att jag möjligen hade glömt att lägga dit det men när även dagens äpple var borta så finns ingen tvekan; det är någon av de stora svarta korparna/ kajorna som är de skyldiga. Men tänk att de orkar lyfta med ett helt äpple i gapet!

Någon gång har de bara pickat lite på utlagt äpple men nu har de alltså lärt sig och snor allt så jag får helt enkelt sluta att lägga frukt så. ”An apple a day doesn’t keep the birds away”….typ….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>