5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Maria

  Ja, jag som gillar grova kreatur med hovskägg tycker att de svarta ponnysarna hon suttit på de senaste 30(?) åren istället för de tidigare smäckra och stora hästarna är underbara. Undrar vad det är för ras, är det någon som vet något? Fell? Dale? Säkert en släkting till lille B åtminstone.

  Men vilket jäkla trauma om hon åker av. Antar att den svarta är tränad till att vara stensäker, men ändå. Och ingen hjälm på tanten… och väst är väl för mesar.

  Svara
   • Maria

    Ah, tack för det! Var på ridläger i min ungdom hos några som födde upp Fell, men den som hon sitter på ser ut att vara en liten tjockis. Eller så har aveln av dem utvecklats åt det kraftigare. Nå, det är nog få 96-åringar som rider, speciellt kvinnor, så hon är jäkligt strong! Kul att knekten får hålla till godo med en annan lågbent tjockis för att inte drottningen ska se liten eller svag ut…

    Ja, när du säger det så… kanske ponnyn fått pleg eller liknande, oavsett om drottningen vet det eller ej, som sagt, det vore liiite jobbigt för många inblandade om tanten åkte av.

    Svara
 2. Anna

  Vilket liv hon har haft alltså, hon måste ha så mycket att berätta. Man skulle önska att hon släppte sina memoarer.

  Svara
  • Eva

   Om jag inte har helt fel så föder
   Drottning Elisabeth Bla upp Fell-ponnys så det nog inga små tjockisar hon rider runt på.
   Såg begravningen av Prins Philip våren 2021 och där deltog flera egenuppföda Fell ponnys.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>