Torsdag- solsäng

Idag blev det ett svettigt pass tidigt på morgonen på utebanan och medan Frenchie genomförde det med bravur och tämligen oberörd så var hans ägare betydligt mer darrbent när hon stapplade tillbaka till stallet för att dränka håret och bälga i sig stora mängder vatten.

Jag är nu hyfsat på samma träningsnivå med Frenchie som jag var med Vicke minus seriebytena och piruetterna kan man väl säga lite förenklat.

Jag har gjort 3 fyror rätt många gånger och skulle väl få godkänt betyg (6) på dom på tävling med lite tur så det går framåt även om jag bara tränar på dom när jag är stort ridhus för att träna för Nina.

På min egen utebana hinner jag inte riktigt med än så länge.

För att börja med piruetterna har jag behövt en mer samlad galopp vilket jag tycker att jag har börjat få nu så det arbetet har startat lite försiktigt men skulle jag tvingas göra en halvpiruett på tävling hade den absolut inte blivit godkänd eftersom den om inte annat hade varit på tok för stor.

På bilden ser ni en bit av min solsäng och den års-invigde jag inte förrän idag faktiskt.

Men jag vill gärna ha lite solbränna eftersom jag tycker att man ser piggare/ fräschare ut (jag sminkar mig aldrig till vardags) och idag var det både varmt nog och jag hade tiden…och lusten.

Det är inte alltid jag vill ”slösa bort” x timmar på att bara ligga och sola men jag brukar oftast ha sällskap av min telefon i alla fall 🙂 !

Henrik är inte mycket för att sola annat än utomlands och idag är han dessutom och spelar golf sedan många timmar tillbaka. Jag undrar hur HAN kommer att se ut när han kommer hem efter att ha gått i stekande sol.

Han tog solskyddskräm på innan han åkte men jag anar ändå att han kommer att vara mer röd än solbränd faktiskt….

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Hur såg Henrik ut efter golfen? Här har det varit 34 grader. Nu åska o regn. Äntligen.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>