Tisdag- mer erfarenhet

Idag har Frenchie och jag varit och tävlat (på en tisdag av alla dagar !?!) och jag ska inte påstå att ”we did poorly” (se bilden) men jag hade inte heller någon jättebra känsla.

Inget var direkt dåligt men inte heller speciellt bra utan det var mest ”blaha blaha”, hej mellanmjölk om jag jämför med känslan när jag tränar för Nina.

Jag måste rida bättre, så är det bara!

Frenchie skötte sig i alla fall jättebra och det är verkligen otroligt mycket värt för mig.

Nu var detta en tävlingsplats där vi har varit förut men så får det vara nu i början tänker jag; att jag väljer var vi ska starta med lite mer omsorg än vad jag gjorde med Vicke som jag kände mig mycket mer säker på.

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Att jag är ”ärlig” är av flera anledningar.

      Dels vill jag skilda verkligheten, i alla fall så som jag uppfattar den och dels kommer lögner/ överdrifter osv alltid fram förr eller senare och då blir det bara pinsamt. Tycker jag.

      Om vi ska ta tävlingar som exempel finns det dels åskådare dels resultat som hela världen kan ta del av.

      Med andra ord blir det för mig märkligt att ljuga/ försköna/ överdriva.

      Sedan kan man absolut ibland ha en KÄNSLA som inte överensstämmer med den objektiva verkligheten eller andras subjektiva uppfattning.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>