Fredag- lerälskaren strikes again

Huuu vilken höstkänsla som rådde på Ryhus i morse!

Det hade regnat massor under natten och duggregnade fortfarande och Frenchies egenuppgrävda rullgrop i hagen var mycket lerig och blöt.

Jag behöver väl inte berätta vem som rullade sig i den både före och efter ridpasset på utebanan och den andra gången RANN leran bokstavligen från täcket.

Det är tur att detta djur är så fantastiskt på många andra vis för detta beteende ger jag solklart betyg minus 10 av 10 möjliga och jag tror att Vicke hade svimmat om han hade sett det. Så gör man bara inte!

Även Lillis passade på att rulla sig men han valde klokt nog gräset…

Själv var jag i alla fall tacksam att jag var förutseende nog att sätta på ler-älskaren ett täcke för annars vet jag inte hur många hundra liter vatten jag hade behövt för ens en hjälplig rengöring.

Utebanan visade sig ha klarat av att svälja allt vatten bra så jag slapp rida i ridhuset men jag tror att det bara är en tidsfråga innan vi måste byta ute mot inne.

Nu har jag precis kommit hem från vårdcentralen i Veberöd där jag tog den 4:e sprutan mot Covid.

Henrik kände sig rätt vissen en hel dag efter sin 4:e dos så jag hoppas att jag ska slippa detsamma.

På bilden ett par snitsiga stövlar jag fick av min mamma och som lär passa bra inför kommande (regn)säsong.

Nästan synd att smutsa ner dom med lera och gödsel eller vad säger ni?

3 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>