Lördag- bäst och sämst

Idag har Frenchie och jag tävlat i Granelundshallen och vi red MSV B:2 för första gången.

Sist vi tävlade (för typ 10 dagar sedan) hade jag en riktig mellanmjölkskänsla och var inte ALLS nöjd trots att vi fick vårt hittills bästa resultat, 66,4%.

Idag hade jag den BÄSTA känsla jag någonsin känt på Frenchie på tävling och vi fick våra SÄMSTA procent, inte ens 62%.

Så kan det gå om man får några dyrbara missar (ett taktsteg i skritten och dåliga byten) men vet ni…..jag är såååååå nöjd ändå!

Exakt den känslan jag hade i framför allt traven är den jag VILL ha och att jag för ovanlighetens skull verkligen kunde rida i vartenda steg inne på banan.

Jag kände mig så totalt MED exakt hela tiden och hann tänka på precis vartenda moment och inte som så ofta ; att jag kommer in på banan och ut från banan och tänker typ ”oj…varför gjorde jag inte si och så och det och detta”.

Nej, så som jag red idag vill jag rida men givetvis utan missar osv.

Men verkligen jättekul att jag fick känna känslan jag har när jag tränar för Nina (inte exakt hela tiden så klart) även på tävling. 

Min vän Ida såg ritten och sa att hon såg stor skillnad mot när jag tävlade första gången så jag tror inte bara att jag inbillade mig allt i ett önsketänkande ha ha!

GLAD!!!

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Jättebra! Din känsla trots resultatet är nog viktigare för utvecklingen framåt. Tycker trots allt det verkar som att ni redan är ganska samspelta efter ’bara’ ett halvår.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>