Torsdag- lättnad

Det var med en ”viss” (läs: ganska stor) nervositet jag började trava på utebanan idag men halleluja….det gick hyfsat bra jämför med för bara 2 dagar sedan.

Jag har hela livet haft en enorm tur och kunnat rida oavsett vilka sjukdomar/ skador jag drabbats av och enda gången jag haft rejält ont vid ridning var den första tiden efter att jag gick omkull med Vicke och skadade nacken för 7 år sedan.

Men annars har jag ridit med diverse skav, smärtor, kristallsjuka, urinvägsinfektion och jag vet inte allt men som jag skrev härom dagen GICK det då verkligen inte att sitta ner i trav ALLS.

Jag hoppas att det som hände i helgen bara var en varningsklocka att jag måste tänka mer på min hållning, hur jag lyfter osv- jag blir ju inte yngre….

På bilderna både ett tecken på hösten (att löven börjar blåsa in i stallet) och att sommarkänslan finns kvar hos de tappra tagetesen.

Vädret är btw fortsatt underbart och det var tur att jag inte packade ner hästarnas flugluvor- de behövdes absolut idag.

En kommentar

  1. Eva

    Läste precis att Du red idag. Var försiktig m ryggen -och se detta vad det nu än berodde på ? som en varning. Jag har ju själv en helt trasig rygg o då blir allt besvärligt. Besök gärna kiropraktor/ massör m jämna mellanrum i förebyggande syfte. Även Du börjar ju faktiskt bli äldre.
    Tror det är värt pengarna.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>