Ny sorts hackamore

Såg mer eller mindre av en slump att Hööks har utvecklat och säljer en ny sorts hackamore utformat i samarbete med en av mina ”idoler” 🙂 Carl Hedin.

Jag har under många år i perioder använt mig av denna betsling vid framför allt kravlösa uteritter och just att det har varit kravlös ridning har kunnat förlåta i alla fall mitt hackamores utformning.

Jag kan inte påstå att passformen varit optimal alls och när jag nu tittar på Hööks nya modell tycks denna uppfylla dessa krav långt bättre. Och om inte annat är justerings-alternativen fler.

Priset tycker jag är i saftigaste laget för något man bara avser att använda då och då- å andra sidan lär man kunna ha hackamoret i ”tusen år” så som jag haft mitt.

Att rida Frenchie på hackamore lär inte inträffa så länge jag sitter i sadeln- det vågar jag nog påstå ganska tvärsäkert och även den sista tiden med Vicke fick det hänga orört i sadelkammaren. Anledningen ska jag avslöja imorgon…..spännande….spännande…hi hi….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>