Fredag- kiss


Idag kände jag mig lite duktig som fortfarande rider utomhus fast vi är inne i november men när jag tittade bakåt i blogg-arkivet såg jag att jag förra året red på utebanan så pass sent som den 21 november (sedan kom det lite onödig snö några dagar senare….).

På bilden min lilla häst som klokt nog kissade en jättepöl utomhus vilket han har börjat göra ibland efter ridpassen.

Hellre där än i boxen/ transporten och hans fd ägare ljög inte heller när hon påstod att han aldrig bajsar i ridhuset/ på utebanan.

Efter mer än 8 månader på Ryhus har Frenchie bara bajsat när jag har suttit på vid ETT tillfälle och det var under en uteritt efter mer än 1 timmes ridning 🙂 . Avdelning högintressant information 🙂 !

8 kommentarer Skriv kommentar

 1. Ulrika Arndorw

  Kul. Min pinkade loss på stallgången efter skoning idag. Första gången och förhoppningsvis sista.

  Svara
  • Birgitta

   Nej, på stallgången och i släpet vill man helst inte ha kiss!

   Frenchie kissar i princip alltid en skvätt innan utsläpp så hade jag haft en hink redo hade jag säkert kunnat få det att hamna där. Men det är så lite (inte ens en halv liter gissar jag) att jag inte har engagerat mig.

   Svara
 2. Linda Ferne

  Vår ena ponny kissade och bajsade Alltid i transporten.. En haivtimmes extra jobb varje gång!

  Svara
 3. Cia Wigström

  Min Bello behöver så gott som alltid kissa direkt efter ridpassen.
  Jag brukar gå iväg till en gräsmatta och rasta honom innan jag tar in honom i stallet.

  Svara
 4. Madeleine Nilsson

  Min förra häst kissade alltid direkt när han kom in i boxen efter ridning. Han kissade i en hink som jag höll i.

  Svara
 5. Nina Brynefall

  Jag vill att min häst ska kissa innan ridning och låter honom alltid gå in i boxen en stund innan ridning. Han gillar inte att kissa ute om det inte är rejält med snö eller högt gräs. I boxen håller jag en hink under och han kissar rejält 99 gånger av 100. Den hundrade klämmer han fram tio droppar.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>