Pinsam stöld

Åhhh vad jag skulle vilja vara en fluga på väggen när detta nådde sin upplösning.

Och nog för att jag aldrig i livet hade betalat dessa summor för en top och ridjacka men därifrån till att SNO grejerna….så pinsamt!

Att det var ett ”ärligt misstag” att ”glömma” att betala handlade det så klart inte om; då kommer man ju inte in och ÅTERLÄMNAR grejerna utan BETALAR !?!

Skönt att affären lämnades skadeslös i alla fall och kanske fick någon annan potentiell tjuv kalla fötter från framtida stölder?

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Nu löste det sig ju men jag undrar om det egentligen är ett vidare hot att polisanmäla? Även med vittnen eller film så lägger ju polisen ned nästan alla sådana här anmälningar direkt eftersom de inte har resurser att utreda.

  Svara
  • Birgitta

   Jättesvårt att veta så klart.

   Men ibland tror jag att det ”sociala stigmat” kan vara ett rejält straff. Om ”alla” vet att man är en tjuv, ryktet sprider sig osv…och det KAN det göra rätt snabbt och rejält om tjuven har otur. I detta fallet var stölden säkert för personligt bruk och det blir kanske för jobbigt att gå i stulna tävlingskläder när de efterlysts så på nätet?

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>