Lördag- jämnt

Mycket nöjd med min fina häst idag!

Sydslätten hade valt (?) att inte ställa fram den där ”djungeln” vid domarbordet som jag har tjatat om flera gånger genom åren på bloggen, om det sedan berodde på kritik från ryttare eller att deras sponsor av grönska inte varit lika generös denna gången låter jag vara osagt.

Och om det berodde på avsaknaden av djungeln eller ej låter jag också vara osagt men Frenchie marscherade igenom båda klasserna utan att vinkla ett öra, genomförde 2 jämna program med en knapp timme mellan starterna och kändes exakt lika pigg under båda ritterna.

Jag red fram väldigt kort, delvis för att spara min rygg och glädjande nog funkar det att rida så begränsat.

Hästarna som slog oss var såååå fina – det är bara att lyfta på hatten när man ser sådana djur, deras mekanik och korrekthet i de olika rörelserna.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Fina jämna poäng, roligt att det funkar så bra med tävlandet och särskilt som du säger att du känner att ni kan utvecklas ännu mer på sikt.

    Svara
    • Birgitta

      Ja, man har ju aldrig några garantier men det känns himla bra just nu i alla fall även om själva prestationen på banan inte känns ultimat (= det finns mycket kvar att utveckla).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>