Tur det finns shopaholics

Nej, jag är ingen shopaholic och har aldrig varit men det är tur för sådana som mig att andra är det 🙂 !

Nyligen köpte jag detta OANVÄNDA Mias-schabraket för…..100 spänn!?!?

Om tjejen som sålde det så har haft det i sin garderob i 10 år så kostade det då minst det femdubbla och jag tycker att jag gjorde världens fynd, framför allt som hon dessutom körde hem det till mig !!!

Jag använder i princip nästan bara Mias-schabrak sedan många år tillbaka eftersom jag dels tycker att de är snygga dels anser att de håller formen även efter ”tusen” tvättar vilket verkligen inte alla schabrak gör.

Nu ska detta bli mitt tävlingsschabrak; det jag har använt hittills köpte jag lätt begagnat av en bloggläsare och för mer än hundra spänn 🙂 !

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>