Lördag- rullvagn

I morse blev det lite ridning i ridhuset.

Jag passade på att få Frenchie vaccinerad när vi var på kliniken igår även om jag hade 4 månaders marginal men jag tänkte att det är lika bra att passa på nu när han ändå ska ta det lugnare ett tag.

Efter några timmar i Malmö med diverse shopping och middag på Jensens Boefhus kom vi hem till ett Ryhus fullt av whippets och greyhounds.

Jag hade lånat ut ridhuset till en hundkapplöpningsklubb som skulle ha en liten träff och som så ofta konstaterade jag hur härliga just vinthundar är.

Man kan ”fösa ihop” +10 hundar från 6- månaders till veteraner och alla kommer överens, det är inget skällande och gapande, man kan som vilt främmande människa gå fram och klappa vilken hund som helst utan att ägaren varnar för allt möjligt osv. Underbara djur!

Nu har Henke precis skruvat ihop min senaste investering, en rullvagn från IKEA.

Jag såg på Instagram att en annan dressyrmänniska (Nina Rademaekers) hade köpt en till sina stallgrejer och tänkte att mina borstar, benskydd och annat smått kunde få en ny förvaring. Återkommer med foton när jag invigt den.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Elisabet Martinsson

    Har två st inomhus. Kanonbra! Ev får någon av dem flytta ut i stallet i framtiden.

    Svara
    • Birgitta

      De säljs ibland på Marketplace men jag blev precis snuvad på en och orkade inte vänta på rätt färg (ville bara ha svart).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>