Utvärdering- fuktslukare

I slutet av november skrev jag att jag hade köpt en form av fuktslukare på Biltema och jag tänkte att det nu kunde vara dags att utvärdera denna investering.

Jag kan inte annat än skriva att jag är positivt överraskad så här långt!

Mina 2 fuktslukare (total kostnad 160:-) är hittills förbrukade till hälften ungefär och det har gått 3 veckor.

Vädret har av och till varit fuktigt och en dag regnade det nästan konstant i många timmar.

Det jag var rädd för under sådana förhållanden och eftersom mitt kallstall tidigare visat att det blir fuktigt när det regnar mycket var att hela påsen skulle smälta bort på bara någon dag vilket måhända hade visat på effekt men till en för dyr kostnad.

Som det är nu känns stallet ”torrt” (svårt att förklara i skrift men jag vet ju vad jag jämför med) och jag ser att fuktslukarna gör sitt jobb men i en takt som känns ”ekonomiskt hanterbar”.

Klarar jag mig på runt 160:- för en hel månad är det väl värda pengar för det är ju inte så många månader på året som det blir så här fuktigt.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Vad bra att det verkar funka! Jag är väldigt nöjd med vår lilla fuktslukare i badrummet, funderar på att köpa sådana stora som du har till vår källare som är kall och ruggig.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>