Lördag- ge mig mer!

Ahhh….gud give att Frenchie fortsätter att gå så bra nästa år som han gjorde idag på Ninas träning dag 2. Mer av denna känsla tack 🙂 !

Idag red bara jag och inte Nina och vi fick mycket beröm så det var inte bara min egen åsikt att det kändes toppen.

Igår kväll var jag på ett knytkalas hos den ena av deltagarna av denna mini-kurs; supertrevligt och ni kan ju tänka er hur snacket gick när 7 hästkvinnor som varit med ett tag börjar pladdra 🙂 .

Vi hade säkert kunnat sitta där tills nu…med djur i allmänhet och hästar i synnerhet finns det alltid något att prata om!

Och angående ”knytkalaset” är detta ett tips till andra om man ordnar en tvådagarsträning. Om alla/ flera kan delta och någon vill upplåta sitt hem är det ett väldigt trevligt sätt att umgås på.

Alla tar med något ät/ drickbart så att den som är värd inte får allt på sina axlar och sedan är det bara att köra igång!

För resten av dagen önskar jag bara en ”smäll-fri” tillvaro men jag lär höra en hel del på jobbet i Malmö ikväll.

Här i obygden är det, ta i trä, tystnad och jag har t.o.m. lånat ut ridhuset till 4 olika hundägare som ska rasta sina stackars raket-rädda hundar här  under dagen och kvällen.

Molly är ju själv livrädd för detta oväsen så för henne blev flytten till Ryhus en riktig vinstlott.

När vi bodde i Staffanstorp tillbringade Henrik delar av nyår inne i vårt badrum med henne…här hörs ingenting!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>