3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Elizabeth Torrisi

  Definitivt tvåan. Tror ju att jag rider som mina tre vänner i ridhuset. Ibland filmar någon och det är ett brutalt uppvaknande. Men skönt att leva i villfarelsen.

  Svara
 2. Anna

  Jag har ju alltid tyckt att tävling är jättejobbigt och just bland annat för att jag tycker man plötsligt blir hundra gånger sämre på allt inne på banan.

  Angående att kroppen inte riktigt gör som huvudet vill så minns jag att det var oerhört frustrerande när jag tog upp ridningen igen efter många års uppehåll, jag orkade knappt galoppera tre varv på volten innan jag behövde en paus. Musklerna mindes men hade ingen uthållighet alls längre…

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>