Hur går det?

Nu när vi är en bit inne i januari; gav ni något nyårslöfte och hur går det i så fall?

Själv ger jag aldrig några löften så det finns inga att bryta ha ha.

När Henrik brukade gå på gym såg han väldigt tydligt vilka som lovat sig själv (eller någon annan) att börja träna mer 🙂 .

Den första tiden efter nyår var det avsevärt mer folk där men allt eftersom veckorna gick blev det allt glesare….

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Jag tycker aldrig det känns som nytt år i januari, det känns som ”mitt i” för mig. Nytt år för mig är det i början på september när det nya läsåret börjar. Då kan jag snarare känna för att börja med något nytt när man har energi och dagarna fortfarande är någotsånär ljusa och varma. I januari är jag trött och sur haha, då vill jag bara vara hemma.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>