Söndag- 7 år imorgon

Ridhuspass för lille Frenchie idag och vi körde vårt sedvanliga upplägg; samlad galopp på volten, några byten, övergångar skritt-galopp- skritt, lite travskolor, tempoväxlingar i trav med fokus på samling åt passgehållet, några halter. Ja, det är ungefär det jag fokuserar på just nu.

Nu har Henrik och jag precis kommit hem efter ett restaurangbesök; jag bjöd på middag för att fira att vi har varit tillsammans i 7 år imorgon.

Jag måste använda det uttjatade uttrycket ”det är inte klokt vad fort tiden går” för så är det verkligen!

Nu ska jag se färdigt ”Varför bad de inte Evans”; en engelsk serie i 4 delar på TV 4 play.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>