Torsdag- Norrköping?

Idag hade jag den här fina ytan att rida på och Nina att lyssna till- bästa kombon!

Jag ska försöka träna 2 gånger i veckan i alla fall ett tag framöver, både för att det är roligt och nyttigt men också för att jag kan ”göra” lite mer på en större yta än den i mitt eget ridhus.

Minns ni inlägget härom dagen där jag undrade om de som svarar på vissa inlägg på Fejjan helt saknar geografikunskaper 🙂 ?

Frågan kvarstår i hög grad; dagens ”goddag yxskaft” var när en person letade efter försäljningsstall ”I SKÅNE” (obs, inte gärna i, eller helst i Skåne utan i Skåne, punkt) och ett snille tipsar om ett stall i…..Norrköping 🙂 🙂 🙂 .

Eh….såvida inte orten har flyttat på sig ligger den inte ens granne med Skåne, långt därifrån…..

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Frågar väldigt sällan om råd på Internet på grund av just blandningen av outhärdliga besserwissers och puckon. Var med i några Facebookgrupper för svenskar i Frankrike förut men jag blev så himla irriterad på både frågorna och svaren så att jag var tvungen att gå ur.

    Svara
    • Birgitta

      På detta tema frågade jag på en sida som heter ”vi som älskar New York” vad det var för en extremt speciell doft jag kände på vissa gator och vars like jag varken känt tidigare eller kunde jämföra med något annat.

      En kvinna svarar (håll i dig)…..”tvättmedel” ?!?!?!?!

      Btw var det nog cannabis!

      Svara
      • Anna

        Närmast en förolämpning ju att föreslå tvättmedel, man undrar ju hur det står till med vissa människor alltså haha.

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>