Söndag- yogahund

Kolla vilken rolig bild Henrik tog på Molly igår!

Ser ut som att hon gör lite yoga men var tusen tog det ena örat vägen 🙂 ?

Frenchie har vilodag medan ägaren har lyckliggjort x koloniägare med hans och den lilles bajs- ett riktigt skitgöra skulle man kunna säga!

Nej, detta är inte Lillis som har krympt och fått sadel på sig utan en sötnos som besökte mitt ridhus idag. 28 år ung!

Det var roligt att se Mollys reaktion för hon nosade väldigt intresserat på gossen (framför allt hans bakben så det var tur att han var snäll) och jag funderar över om hon känner på sig vilka hästar som är snälla eller om hon bara går efter storlek?

För Vicke, 173 cm var hon mest försiktig runt men han hade också jagat henne argt i hagen flera gånger medan hon är ganska avslappnad runt Frenchie, 166 cm som kan hoppa till ibland om hon kommer rusande bakom honom och Lillis, 146 cm är hon fullständigt orädd för och han har också alltid varit mest obrydd av dom tre.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Maria

  Jag hade släppt in dem i ridhuset, låst dörren utifrån och krävt att den lille skulle få bo kvar och inte öppnat för än det var överenskommet. Skitsöt ju! Vilket hagsmycke tillsammans med det andra hagsmycket det hade varit.

  Svara
  • Birgitta

   Fan också att jag inte fann mig! Du har så klart helt rätt!
   Insåg inte den fulla likheten förrän efteråt eftersom jag hade fullt upp med att prata med ryttarens mamma som är en fd stallkamrat.

   Jag får göra ett nytt försök om de återkommer- hade ju varit skitcoolt att ha liten och mini ihop 🙂 🙂 🙂 !

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>