Fredag- ett långt led

Idag har vi haft det skånska väder jag kallar ”här en timme och borta nästa”; jag vaknade till snö på marken, när jag släppte ut hästarna regnade det och några timmar senare var allt det vita fullständigt borta. Fullkomligt onödigt….

Jag har hyfsat ofta hovhjortar i hagarna men idag var det banne mig rekord. Jag trodde att jag filmade dom och såg fram emot ett häftigt instagraminlägg men det visade sig att det bara blev detta foto ovan.

I alla fall kom det långt över 50 dovhjortar spatserande in i den lilles hage; jag har ärligt talat aldrig sett så många här samtidigt så kanske var de upp emot 100?

Det jag tycker är så häftigt och gulligt med dovisar är att de så ofta förflyttar sig på ett långt led. Inga ”yra höns” som far omkring utan lugnt och sansat, en efter den andra, ordning och reda 🙂 .

Ordning och reda var det även i ridhuset där Frenchie gjorde allt jag bad om fast det gör han ärligt talat för det mesta.

Det är väldigt sällan jag är ens lite missnöjd efter att ha ridit honom och det är banne mig en nåd att stilla be om. 

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>