Tisdag- plant

Kors i taket; idag provade jag att göra några arbetspiruetter och även om de skulle ha blivit utskrattade på tävling pga storleken (läs: gigantiska) så fanns i alla fall samlingen i galoppen där utan att det varken kändes segt eller blev några travavbrott.

All samlingsträning har med andra ord gett resultat men frågan är om jag vågar skryta lite för Nina på nästa träning ha ha ha.

För jag vet hur det kan bli; antingen lyckas jag inte alls visa dom så bra som jag tycker att jag gjorde dom hemma (mest sannolikt) eller så säger Nina att det inte alls duger pga xxxx (inte heller fullständigt otänkbart scenario 🙂  ).

Lite skämt och lite allvar men det är ju alltid kul när man får små genombrott i sin träning.

Efter träningen gjorde jag något som jag inte gjort på väldigt länge; jag ”planade” ridhuset med ett hemmabyggt, enkelt redskap.

Jag harvar ridhuset flera gånger i veckan med en pinnharv men inbillar mig att det är bättre med denna ”planare” om man vill försöka hålla ridhuset just plant. Ytan är så pass liten att jag vill undvika att det skapas ojämnheter som växer sig större och större över tid.

Jag skulle även vilja djupharva ridhuset ibland så som man gör i Granelundshallen med jämna mellanrum men skulle jag tynga ner harven mer orkar inte åkgräsklipparen dra den. 

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>