Måndag- mot våren

Idag infann sig i alla fall lite vårkänsla hos mig; solen har strålat hela dagen!

Än är jag inte redo att beträda utebanan så det blev ett ridhuspass där jag konstaterade (surprise….) att bytena blir mycket bättre om hästens bakben är rakt inunder själva hästen och inte ute på vift.

Jag har även lite annat smått och gott som jag pysslar med; att inte få vingel i högeröppnan och att få tillräcklig böjning i vänsterslutan tex.

Förutom ridningen har jag även lagt tid på att besöka en ortoped som hävdar att jag inte längre lider av hälsporre utan att detta övergått till en uttrampad häl/fettkudde mot vilket det inte finns någon direkt behandling…..hurra!

Tiden och inlägg ska tydligen vara det som kan hjälpa så det är bara att fortsätta att halta omkring med smärta…underbart!

Dessutom är det ju så lätt att undvika att gå på foten…NOT.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sara

    Hej! Det stämmer inte, man kan behandla. Låter kanske konstigt men man sprutar in bedövning som tandläkare använder. Kolla upp det. Tyvärr hjälpte det inte mig men vet andra som blivit hjälpta.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>