9 kommentarer Skriv kommentar

  • Eva

   Har fått sådant flera gånger. Det är lite roligt när man kollar vilken adress det skickats från. Ofta en gmail. Tror inte polisen använder gmail.

   Svara
 1. Elisabet Martinsson

  Jag fastnade direkt: ”oanständiga övergrepp”. Finns alltså anständiga övergrepp? ‍

  Svara
 2. Frida

  Fantastiskt dåligt skrivet även om själva designen ser rätt legit ut. Men så läser man rubriken ”Bästa herr/fru” och så vet man redan där att det är fejk. Resten är ju utomordentligt orimligt skrivet, men får sig ett gott skratt i alla fall. Och att man tänker att polisen har en gmail adress….

  Svara
 3. Minstral

  Jag fattar bara inte riktigt vitsen med det? Jag kan förstå bedragare som är ute efter pengar, men vad är man ute efter här?

  Svara
 4. Anna

  Jag undrar om det är för att de vill pressa folk på pengar eller för att de hoppas fånga pedofiler? Misstänker tyvärr att det är många fler (män framförallt) än man tror som gör saker på Internet som de inte riktigt borde och folk faller för även uppenbara bedrägerier hela tiden så tror säkert att en och annan panikslagen typ som kollat på tvivelaktigt material kan svara.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>