Söndag- osvettigt

Igår och idag….liknande mönster i glassen och ridhuset 🙂 …..

Efter ett fint ridhuspass och innan jag återbördade Frenchie till hans hage konstaterade jag att hans helklippning så sent på året var ett big  mistake som jag aldrig ska upprepa men det är onekligen sååå bekvämt att ha hästen klippt per se.

Att efter 45 minuters ridning inomhus och med ändå lite krävande övningar som byten, passage och förberedande piruettjobb ha en snustorr häst som bara är lite fuktig under nackstycket går inte att jämföra med en del hästar jag ser i Granelundshallen ibland som är genomsvettiga innan passet ens är slut och fast de rids på en lägre nivå än Frenchie.

Nej, det är inget för mig…då använder jag hellre täcken och kan släppa ut hästen i hagen direkt och utan blöt päls.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>