Måndag- HLR

En härligt solig dag som bjöd på en lika härlig uteritt i skogen med Frenchie. 

Jag är per se inget fan av uteritter då jag vanligtvis tycker de är ganska tråkiga och de första månaderna med Frenchie var de rätt läskiga men när han går som han gör just nu är de GULD.

Jag kan jobba med både skolor och galoppen och/ eller klättra eller bara skritta omkring och han känns helt ”med”. Kul.

Idag har jag också gått en kurs i hjärt och lungräddning och det är kunskaper som man bör ha men förhoppningsvis aldrig behöver använda.

Tyvärr känner i alla fall jag att mycket faller i glömska rätt snabbt eftersom man (tack och lov) inte behöver använda sig att det man lärt sig.

Fast det är meningslöst eftersom det ändå blir som det blir har jag också slösat lite tid på att kolla väderleksprognosen x gånger; detta då det är aviserat rätt mycket snö imorgon och det vet ni ju vid det här laget mina åsikter om.

Jag vill sååå gärna slippa ”skiten” av många olika anledningar men än så länge ser det inte ut som att jag ska bli bönhörd.

Bjuder på en bild som hyfsat väl sammanfattar vad min hjärna vanligtvis arbetar med.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Jag tänker alltid på att man skall göra kompressionerna till rytmen av Staying Alive haha.

    Svara
      • Anna

        Åh nu fick jag en hemsk vision av mig själv i färd med att försöka rädda livet på någon medan jag sjunger ”Här kommer Pippi Långstump” för full hals

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>