Måndag- speglar

Mitt miniridhus må vara mindre än den nu vattensjuka utebanan men det har något den inte har; speglar!

Och jag passar just nu på att utnyttja detta friskt och har gjort trettioelva halter ur trav och galopp de senaste passen, så även idag.

Som ni kanske minns köpte jag begagnade inomhusspeglar av en privatperson förra våren och så här långt har detta 600-kronors köp utfallit till full belåtenhet ffa sett till priset. Hållbarheten lär ju visa sig över tid men jag ser lika bra i dessa speglar som i en spegel för +10.000 och det är dessa summor vi talar om ifall man vill köpa ”the real deal”.

Mina speglar har hittills klarat någon storm men däremot vågade jag inte låta ett gäng barn låna ridhuset för fotbollsträning (!) som en mamma önskade; det vore nog att be om glaskross gissar jag 🙂 ?

Edit: jag köpte alltså 3 speglar och satte dom bredvid varandra vilket man kan se på bilden. Så jag har bara en spegel egentligen men den är sammansatt av 3 mindre.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>