Onsdag- jag pysslar vidare

Idag har jag pysslat vidare utomhus och även planat mitt ridhus.

Det är väldigt skönt när man inte har massvis med saker som måste/ bör fixas till snarast utan bara kan gå och plocka bort lite grenar från marken, jämna till gödselstacken eller sopa av ridhusläktaren….sådant som går snabbt och inte är speciellt ansträngande.

Jag ska försöka hålla allting så nära den nivån jag kan och inte dra på mig för stora projekt som jag sedan måste underhålla; som förr-förra sommaren då jag fick för mig att odla allt möjligt i pallkragar.

Rabatter har vi inga och gräsmattorna drar vi bara över med åkgräsklipparen och den noggranna lövkrattningen gjorde vi i höstas.

Återstår att se hur mycket som kommer att behöva underhållsmålas eller det bara räcker att tvätta bort en massa alger och annat som satt sig sedan förra året.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>