Fredag- bästa tiden

De senaste dagarna har verkligen representerat den bästa tiden på året tycker jag.

Jag skulle kunna avstå t.o.m. sommaren som jag älskar om alla dagar var som dessa, året runt. Och nej, jag skulle inte sakna varken hösten eller vintern utan njuta av att det är som nu; soligt, hyfsat varmt, insektsfritt, med spirande grönska och gräs som hästarna väljer framför i princip allt annat utom möjligen morötter. 

Jag vet att det måste regna ibland 🙂 men det är sååå skönt när det inte gör det.

Jag märker att t.o.m. Frenchie vill vara ute längre och han är väldigt engagerad i gräset vilket är bra eftersom han behöver äta ordentligt för att hålla hullet.

Vi har varit och tränat för Nina och om det finns inte mycket mer att säga mer än att det rullar på, sakta men säkert och åt rätt håll.

Henke och jag har varit och ätit vår numera traditionsenliga fredagslunch och jag har lyckliggjort en odlare med det sista av min gödsel typ.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Det är verkligen underbart med fina vårdagar, jag känner mig som människa igen som mormor brukar säga.

    Svara
    • Birgitta

      Ja, hur kan man inte älska tiden då det blir varmare och ljusare så att man har väldigt många fler timmar att ens KUNNA göra saker utomhus utan pannlampa!
      #vågavägrapannlampa #hatakyla

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>