Lördag- krukor

Idag var Frenchie och jag hemma från vår dressyrtävling redan vid 10.30- så blir det när den arrangerande klubben finns i närheten och man rider första klassen som dessutom bara bestod av 8 ekipage.

Jag gillar denna setup bäst faktiskt (tidig start); då har man många timmar kvar av dagen att göra annat på.

Själva tävlingen gick bra och de småmissar jag/ vi gjorde förra helgen rättade vi till. Däremot har det gått troll i bytena så det måste jag försöka vända.

Annars känns det som att Frenchie och jag är bra samspelta på tävling nu (tvi tvi) och jag tycker att han tar hela ”alltet” väldigt bra och okomplicerat. Han verkar inte nervös, tycks inte det minsta trött och gör det han ska. Så här långt är jag otroligt nöjd.

Efter en liten powernap hemma har Henke och jag besökt 2 olika Erikshjälpen-butiker; en i Lund och en i Åkarp.

Jag hittade en liten kruka till köket, den ni ser överst.

Vi körde också inom Lidl där jag bla köpte lite blommor så även sadelkammar-krukan fick nytt innehåll:

Mina gurkplantor ser än så länge för förstagångsodlaren mig fina ut men det är långt till eventuell skörd så jag ropar inte hej:

Väldigt glad att jag har både gurkorna och tomatplantorna inomhus för utomhustemperaturen är minst sagt omväxlande och ligger nattetid ibland runt nollan så då hade det nog varit adjöss med allt jag sått.

En kommentar

  1. Linda

    Heja på gurkplantan!
    Ser jättefin ut
    och kommer med störst säkerhet ge dig (el Henrik) många smaskiga hemodlade gurkor

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>