Julklappstips?

Som jag har skrivit om flera gånger försöker jag denna vintern undvika skav genom att använda både skavstift och renskinn. Än så länge utan ett krökt, helklippt hårstrå 🙂 .

Jag har fått en ny rabattkod gällande renskinnen eftersom detta efterfrågades och den gäller året ut, liksom rabatten för stiftet.

Renskinnen är jättebra som sittunderlag också, snygga, varma och lätta att rulla ihop och man kan även använda dom till hundburar/ bäddar. Molly är ett stort renskinnsfan faktiskt ❤️!

Tänk på att det är fraktfritt om man handlar för över 600:- på Röda stjärnan så man tjänar på att köpa någon liten grej för 20 spänn och ändå få den gratis mot om man bara köper renskinnet.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Vi är så nöjda med vårt renskinn som jag köpte sist du hade en rabattkod. Det ligger nu i en fåtölj och är favoritplatsen för en av katterna som ligger där så ofta att han luktar renskinn haha.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>