Lördag- kaloriförbränning

Inspirerad av eftermiddagsfikan på jobbet igår fick jag ett ryck och gjorde på kvällen två smulpajer av återstoden av förra årets björnbärsskörd från Dalby kalkbrott.

Och med så mycket paj som ska ätas flera gånger om dagen (maken är duktig och äter inget sött) behövs som rubriken säger KALORIFÖRBRÄNNING!

Ni som lärt känna mina vanor förstår att detta inte var svårt att uppnå- denna lördag var som många andra fullspäckad av energislukande aktiviteter :).

Som vanligt började jag med ett dressyrpass i gryningen- Soya försökte pressa bort mig med tassarna när jag ville lyfta ut henne ur sängen men det hade hon inget för.

Hon fick agera sällskap medan Archie och jag försökte förbättra våra MSV C-linjer och det gick ganska bra tycker jag.

När Archie och Rocky var utsläppta i var sin hage körde vi till Skrylle för att springa och när även det eländet var avklarat (jag kommer ALDRIG att lära mig att tycka om denna motionsform ser det ut som) var det äntligen dags för ”frukost”- läs: PAJ:)!

Efter pajätning fick Soya pusta ut medan jag körde till NN för stallarbete- 10 hästar ville ha mat och mockning, 8 skulle släppas ut och tas in och 2 skulle ledas/ longeras.

Hemma blev det dusch, hårtvätt, power-nap och middag som jag hade gjort igår kväll (när jag ändå höll på med mina pajer).

Vid 4-tiden åkte jag tillbaka till Archie och Rocky- det var dags för hagomgång 2.

Nu har jag precis kommit hem efter att ha tankat, handlat lite och gått en liten runda med Soya men det är snart dags att bege sig till stallet-gossarna vill in och hela stallet ska fodras.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>