Lördag- the return of Black Beauty

I morse kunde jag konstatera en positiv och en negativ sak:

Archie är snart i det närmaste sitt rätta jag, dvs Black Beauty och hans gula fjordinglika alter ego är snart ett minne blott- till nästa sommar i alla fall.

Tyvärr var Archie också ganska ”ofräsch”- dels på grund av all insektsspray som jag dränkt in honom i den senaste tiden men också på grund av en massa ”lös päls” som han håller på att fälla av.

Efter ett mycket trevligt dressyrpass i ridhuset fann jag därför ingen annan råd än att tvätta av honom ordentligt i varmvatten och skillnaden blev påtaglig- han är sååå fin nu :)!

Så fort ridning, hagutsläpp och lite fix med en stallkamrats häst var avklarade hastade jag iväg till NN där hästar skulle släppas ut, boxar mockas osv.

Vid lunchtid var allt klart och jag kunde åka och veckohandla för att därefter ägna mig åt städning av det egna huset samt annat nödvändigt ont höll jag på att säga.

Archie fick ett besök till under seneftermiddagen- jag borstade den nu rena pälsen och pysslade lite innan jag avslutade hästdagen.

Nu hämtmiddag- får bli wienersnitzel tror jag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>